Son dönemde kılıçların çekildiği Galatasaray’da ortamın daha da gerilmesini istemeyen Fatih Altaylı, Faruk Süren ve Ahmet Yüce kolları sıvadı. Yakın oldukları Burak Elmas, Dursun Özbek ve Abdürrahim Albayrak’ı bir araya getirdi. Ali Dürüst’ü hakem seçti. Ateşkes sağlanması için çalıştı.

Ancak toplantıdan olumlu bir sonuç çıkmadı, aksine ortalık daha da gerildi. Albayrak ve Özbek, Elmas’a “çekil” dedi. Elmas ise “altımı oymayı bırakın” çağrısı yaptı. Toplantı sonunda enteresan bir durum ortaya çıktı.

Arabulucu hatta hakem olarak toplantıda yer alan Ali Dürüst’e üç taraftan da “aday ol” şeklinde çağrılar geldi. Ortaya çıkan bu durum özellikle Altaylı ve Yüce’nin dikkatini çekerken ilerleyen dönemde Ali Dürüst’ün etrafından güçlü bir yönetimle yeni bir oluşumun gündeme gelebileceği fikri ortaya atıldı.

BURAK ELMAS, MENAJERLERİN PEŞİNİ BIRAKMAYACAK

Başkan Elmas, menajerlere ödenen komisyonlar ile ilgili üyelere bir kez daha sunum yapacak. İlk toplantının aksine bu kez soru-cevap kısmı da olacak. Toplantının önemi ise katılacak isimler.

Ümit Karan: "Hakemlere mesaj gitti..." Ümit Karan: "Hakemlere mesaj gitti..."

Koltuğunu Domenec Torrent'e devreden Fatih Terim'in divana katılacağı konuşuluyor. Tepki çeken komisyon sürecinin yöneticileri Abdurrahim Albayrak ve Yusuf Günay, birer konuşma yaparak iddiaları yanıtlayacak. Bu toplantı aynı zamanda genel kurula hazırlık özelliğini taşıyor.

(Sözcü / Fotospor)