Galatasaray'daki iyi oyununu bir golle süsleyen Burak Yılmaz, hayatının en güzel gecelerinden birini yaşadığını söyledi. Çaykur Rizespor maçında tribünden atılan çakının suratına isabet etmesi sebebiyle Galatasaray taraftarlarının pankartlı desteğini alan Burak Yılmaz, taraftarlarına teşekkür etti.

Burak Yılmaz şöyle konuştu:

"Çok mutlu hissediyorum. Bugün beni çok mutlu ettiler. Hayatımın en mutlu anlarından birini yaşadım. Beni çok gururlandırdılar. Galatasaray taraftarları bir oyuncuya nasıl sahip çıkılması gerektiğini gösterdiler. Açığa, kapalı ya UltrAslan'a, herkese teşekkürler."

Biz burada Galtasaray için varız. Onların ve Galatasaray'ın bana olan güvenini boşa çıkarmayacağım. Şampiyon olmak için aile olmak lazım. Biz bunu iyi başarıyoruz. Bu yolda kavga da olur, dövüş de olur. Biz iyisiyle kötüsüyle çok iyi bir aileyiz. 3 kulvarda yarışıyoruz çok da iyi gidiyoruz."

"Hazırlık maçı da olsa Karabük de olsa Chelsea de olsa biz kazanmaya çıkıyoruz. Karabük'e de Chelsea'ye de kazanamk için gideceğiz. Karabük'ü yenersek bizim için Chelsea moral olacaktır."


Sporx