Yıllık 2 milyon 800 bin Euro garanti para kazanan Burak'a ayrıca maç başına 25 bin Euro ödeniyor. Yönetim, garanti ve maç başı parasında Burak'tan indirim istedi. Yılmaz, maaşında indirime gitmezse satılmasına karar verilecek.

Devre arasında transfer yapmak isteyen kulübümüz alacağı oyuncuların yanı sıra takımdaki yüksek maaşlı futbolcuların indirime gidilmesini ve kadroya giremeyecek o yuncuları göndermenin de hesaplarını yapıyor.

Çin'den teklif gelmişti

Garanti parada yaklaşık 500 bin Euro fedakarlık isteyecek yöneticiler ayrıca Türkiye Kupası'nda geçerli maç başı parasını tamamen kaldırma niyetinde Burak 'feda' demezse yönetim, oyuncusundan Shanghai Shenhua'nın teklifini değerlendirmesini isteyecek. 

Kulüpte yöneticiler bir anlamda Burak'a "Burada mutluysan ücretini indir yoksa teklifi değerlendir" mesajını iletecek. Bilindiği gibi Çin ekibi Shanghai Shenhua Burak Yılmaz'a talip oldu ve yıllık 5 milyon Euro önerdi. Ancak golcü oyuncu Çin'e gitmek istemediği için teklifi reddetti ve Galatasaray da Shanghai Shenhua'nın 8 milyon Euro'luk bonservis teklifini kabul edemedi.