Geçen sezon hem lig hem de Avrupa'da attığı gollerle Galatasaray'ı sırtlayan milli futbolcu, önce Fatih Terim'le yaşadığı sorunlar, ardından da Mancini'nin sol açık ısrarı nedeniyle beklenen rakamların çok uzağında kaldı. Burak Yılmaz'ın düşen performansı fiyatına da çok olumsuz yansıdı... Sarı-Kırmızılı yönetim Ağustos ayı sonunda İtalyan kulübü Lazio ile milli futbolcu için uzun süren pazarlıklar yapmıştı. Yönetim o dönem Lazio'dan gelen 12 milyon Euro'luk teklifi geri çevirmişti.

DAHA ÖNCE DE BURAK'I ÇOK İSTEMİŞLERDİ

Alınan bilgilere göre Rus kulübü Lokomotiv Moskova geçtiğimiz hafta sürpriz bir şekilde Burak'a talip oldu. Daha önce de golcü futbolcu ile çok yakından ilgilenen Lokomotiv Moskova'nın Galatasaray'a yalnızca 7 milyon Euro'luk teklif sunduğu belirtiliyor. Böylece büyük bir düşüş yaşayan Burak'ın 3.5 ayda yaşadığı değer kaybı 5 milyon Euro (14 milyon lira) oldu.

AYSAL, BURAK'I SATMAKTAN VAZGEÇTİ

Rusya'dan gelen bu teklifi hemen geri çeviren Galatasaray yönetimi, Burak'ı yeniden kazanmak için büyük uğraş veriyor... Daha önce milli futbolcuyusatmaya sıcak bakan Başkan Ünal Aysal'ın takımda ki yerli sıkıntısı nedeniyle fikrini değiştirdiği belirtiliyor. Aysal'ın yakın çevresine, "Burak'ı kimseye satmam" dediği belirlendi.

ADA BASINI YİNE 'CHELSEA' DEDİ

Burak Yılmaz'la ilgili dün Ada basınında transfer iddiaları yer aldı. Milli futbolcunun Chelsea'den aldığı transfer teklifini kabul etmediği öne sürüldü.