Yaşananları anlatan İETT şoförü Orhan Çimen, "Burak Yılmaz bana saldırmak için otobüse bindi. Oraya geldim. Kendisi durakta duruyordu. Burada cama eli vurdu. Cama vurunca ben de durdum ve hemşerim niye vuruyorsun dedim? Arabanın ne suçu var dedim. Ben artist misin deyince üstüme hücum etti. Yürüyünce ben de bana vurmamak için sopa çıkardım. Ondan sonra aşağı indi. Ben de yerine bıraktım. Vurmam tabi, Allah göstermesin. Bizde vurma yok. Gerçekten çok sinirliydi." ifadelerini kullandı.

"Küfürler yağdırdı, sesimi çıkarmadım"

Burak'ın agresif olduğunu belirten otobüs şoförü, "Arabanın önüne geçti, küfürler yağdırdı. Sesimi çıkarmadım. Ben onu izliyorum. Korumalar falan geldi, onu aldılar. Arabayı durağa park etti, yaşlı bir amca ona kızmış. O da bu olaya sinirlenmiş. Ben durağın önünde durdum, durdukça bu kapıya vurdu. Çok sinirlendi yani. O kadar sinirlendi ki, başka yerde olsa sopayla kafasına vururdum. Sopa olmasaydı bana vuracaktı. Ben yaşlı adamım. O genç adam. Gelip bana vuracağı için kendimi korudum." dedi.

"Teyze bu içmiş dedi"

Otobüste yaşananları ayrıntılarıyla anlatan şoför Orhan Çimen "Teyze dedi ki, evladım bırak bu bir şeyler içmiş. Ben de bıraktım. Arabanın önüne geldi sonra Burak. Yine gitmiyor. En son uzaktan bağırıyor. Oğlum git, oğlum git diyor. Ben orada yolcu bekliyorum, yolcu indiriyorum. Ondan sonra bir genç yolcu geldi. Burak'a erkeksen buraya gel dedi. Ondan sonra ben çektim gittim." şeklinde konuştu.

Burak'ı o anda tanımadığını söyleyen otobüs şoförü, "Onun Burak Yılmaz olduğunu bilmiyordum. Yarım saat sonra öğrendim. Pişman olmadım. Çünkü haksız değilim. Haksız olsam, benden küçük olmasına rağmen elini de öperdim. Ben o şahsı mahkemeye verdim. Küfür ve hakaret ettiği için, arabanın içine binip üstüme yürüdüğü için mahkemeye verdim. Affetmek Allah'ın emridir. Telefonumu vermeyin ona. Ben kendisini mahkemeye verdim. Bu Türkiye Cumhuriyeti'nin kanunu var. Ben kanuna güveniyorum. Avukatlarıma verdim." dedi.