G.Saray’da taraftarın idolü olduğunu belirten Sambacı, Türkiye’de maçların tutkuyla izlenmesinin Brezilya’dan farklı olduğunu belirtti ve sözlerini şöyle sürdürdü:

“Burak ile maçta bir konuşma geçti sadece. Takımın belirlenmiş penaltıcısı benim, her zaman ben atarım ama Burak gelip atmayı istediğini söyledi. Ben de topu ona bıraktım. Eğer benden bunu isterse bir tartışma olmaz. Doğru olduğunu düşünüyorsa bir tartışma olmaz. Gelecek maç yine penaltı olur, ben yine giderim. Yine Burak isterse, yine bırakırım. Problem değil. 

Sneijder ve Drogba’nın takıma çok yardımları dokundu. Onlar gelmeden önce de iyi durumdaydık. Şampiyonluğu kazanmıştık, ligde zirvedeydik ve Şampiyonlar Ligi’nde gruplardan çıkmıştık. Ancak, böyle oyuncular geldiği zaman her şey daha farklı olur. Çünkü, onlar idoldür. Elbette, zaman zaman tartışırız. Bunlar bir ailede olur. Ancak, biz birlikte bir takımız. Her şey takımın iyiliği içindir.”

'Sadece işimi yapıyorum'

“Gelecekte ne olacağı hakkında da bir fikrim yok. Ancak Brezilya’ya dönüp tekrar bir şeyler ispatlamam gerektiğine inanmıyorum. Burada devam edeceğim. G.Saray ile 3 yıllık anlaşmam var ve sonra ne olur hep birlikte göreceğiz. Milli takım için Scolari ile hiç konuşmadık. Ben sadece kulübümde işimi yapıp, yaptığım işteen kendim ve kulübüm adına onur duyuyorum. Ancak her an çağırılacakmış gibi hazır bekliyorum.”