Aziz Yıldırım'dan iddialı Galatasaray sözleri Aziz Yıldırım'dan iddialı Galatasaray sözleri

Dindar, başkanlık yarışını değerlendirirken Metin Öztürk ile ilgili flaş ifadeler kullandı.

"METİN ÖZTÜRK TORRENT İLE DEVAM ETMEYECEK"

"Artık Campos yok. Başkan olmadığını göre Campos da yok. Torrent ile ilgili Metin Öztürk'ün kesinlikle devam etmeyeceğini düşünüyorum. Kafasındaki teknik direktörle de anlaştığını biliyorum. Eşref Hamamcıoğlu da Torrent ile devam etmez diye düşünüyordum ama mali şartlara bakar. Tazminat verilmesi gerekiyor. Eşref beyin seçilmesi durumunda Torrent'i değerlendireceğini düşünüyorum. Mali şartlar ve tazminata bakar. Bu bir bilgi değil sadece tahmin."

"HAKAN ÇALHANOĞLU VE BURAK YILMAZ'LA ANLAŞMIŞTI"

"Geçen seçimde Metin Öztürk seçilseydi Hakan Çalhanoğlu ve Burak Yılmaz'la anlaşmıştı. Ben yine hazırlıklı olduğunu düşünüyorum. Şimdi yeniden bakmak lazım Burak Yılmaz'ın Lille'deki durumu geçtiğimiz sezonun gerisinde. Yeni sezonda 4 yerli kuralı var bunu da göz önünde bulundurmak lazım. Metin bey seçimi kaybettiği günün bir sonraki haftasında ekibiyle bir toplantı yapmıştı. Transfer için hazırlıklı oldukları izlenimini alıyorum."

"MEVCUT ADAYLAR TERİM'İ DÜŞÜNMÜYOR"

"Mevcut başkan adaylarından kimse Fatih Terim'i düşünmüyor. Fatih Terim de bu arada onlarla çalışmayı düşünmüyor. Abdurrahim Albayrak seçime giremeyecek. Mustafa Cengiz döneminde ibra edilmedikleri için o ekipten kimse olamayacak. Abdurrahim Albayrak oy getirir ama oy da götürür."

"SPOR YASASI OLDUĞU SÜRECE..."

"Ünal Aysal ile ilgili en başından beri aday olmayacağını söyledim. Adının geçmesi insanların hoşuna gidiyor. Bir süre gündemde kaldı ve bu durum Ünal beyin de hoşuna gitti. Ama mevcut spor yasası olduğu sürece çok zor. Galatasaray'a cebinden para veren tek kişi gördüm o da Dursun Özbek. Galatasaray'dan almaya değil vermeye gelen adamlar önemli. Aysal'ın aday olacağını düşünmüyordum ve yanılmadım."

(Milliyet)