Alınan galibiyetin önemine vurgu yapan Hamzaoğlu, "Bu şartlarda 3 puan önemli oldu bizim için, altın değerinde oldu. İyi bir galibiyet oldu bizim için, ama eksiklerimizi de telafi etmemiz gerekiyor. Eskişehirspor da kendi sahasında iyi top yaptı. Galibiyet golü son dakikalara kaldı, şükürler olsun" ifadelerini kullandı.

Zeminin de performanslarını etkilediğini belirten genç teknik adam, "Biraz saha şartları, top fazla sekti sahada. Oyuncular sahaya adapte oluncaya kadar oyun elimizden kaçtı. Eskişehir'in de oyunu etkili oldu bu futbolda, bizi iyi analiz etmişler. Biz biraz daha direnç göstermemiz, daha fazla koşmamız lazım. Biraz ondan dolayı kötü göründük bugün. Sezon sonuna kadar yarış devam eder diye söylemiştim, aşağıdan da zorlayan takımlar olur diye ümit ediyorum, tahmin ediyorum. Sonuna kadar gideceğiz" şeklinde konuştu.

Burak dönüyor

Galatasaray'ın teknik patronu Hamza Hamzaoğlu durumu merak konusu olan iki yıldızı Sabri Sarıoğlu ve Burak Yılmaz'la ilgili de konuştu. Basın toplantısında açıklamalarda bulunan Hamzaoğlu, "Sabri Sarıoğlu 2-3 hafta daha takımdan uzak kalacak gibi. Ama iyi haber şu ki, Burak iyi durumda. Kendisini hafta içindeki kupa maçında değerlendirebiliriz. Bu maçta riske etmedik" dedi.