Burak Yılmaz, Hasan Arda Kaşıkçı'nın HTalks yayınında konuştu.

"G.SARAY'DA HER ŞEY ÇOK İYİYDİ"

"Galatasaray'da her şey çok iyiydi. Kontratım çok yüksekti. Hak etmiştik de. Ondan sonra sıkıntılar çıktı. TL'ye çevirmek istediler, sonra indirim yaptılar. Her şeye evet dedim ama ne olursa olsun yetmedi. Benim sözleşmemle ilgili sürekli sıkıntılar oldu. Ondan sonra da sakatlığım oldu, ondan sonra taraftarlarla bir şey oldu. O zaman ayrılmaya karar verdim ben. Çok teklif vardı. West Ham United'a gidiyordum ben, menajerimi aradım. O da Çinliler geldi, bizi almaya çalışıyolar bir aydır, bir gidip teşekkür edelim dedi. Neyse gittim, başkan beni ikna etti. Ben West Ham United'a gidip teşekkür ettim, Çin'e gidiyorum diye."

"YÜZDE YÜZ MÜDAHALE VAR"

Ahmet Çakar: "Okan Buruk olsa güle oynaya 4-0 kazanırdı!" Ahmet Çakar: "Okan Buruk olsa güle oynaya 4-0 kazanırdı!"

"Galatasaray - Beşiktaş maçında yaşanan pozisyon?"

"Bana Escude'nin müdahalesi yüzde yüz var. Ama ceza sahası dışında, sonradan izledik. Bülent Yıldırım'ın hatasıydı. Ondan sonra sıkıntı oldu Beşiktaş'la, sonra da transfer olduk."

"TERİM'İN YAPTIĞINI BEN YAPMAZDIM"

"Galatasaray - Beşiktaş maçındaki pozisyon."

"Şampiyonluk maçıydı. Biz kazansaydık Galatasaray'ın önüne geçecektik. 4 takım yarışıyordu ama o maç şampiyonluk maçıydı. Ben Fatih Terim'in yerinde olsaydım öyle bir gülüş yapmazdım orada. O kendimi yere attığımı düşündü ama bana faul vardı."

"HERKESİN SAYGI DUYMASI GEREKİYOR"

"Fatih Terim, Türkiye'nin en büyük teknik direktörlerinden birisi. Herkesin ne olduğunu bildiği, herkesin saygı duyması gerektiği biri. Kırgınlık yok, benim için Türkiye'nin en büyük teknik direktörlerinden birisi. Galatasaray'a en büyük başarıları kazandırmış, Türkiye'nin en büyüklerinden birisi."

EURO 2016 PRİM KONUSU

"Prim 500 bin euro'ydu. Oynayanlar primi aldı. Ben de elemelerde 8 gol atmıştım neredeyse, son maçta da sakatım ama kadrodaydım. Arda otobüste, "Bana bir hediye alısın" dedi. Alırım dedi. Selçuk da orada, "Ona prim yatmadı" dedi. Arda da kaptan ve herkes nasıl kaptan olduğunu bilir. Arkadaşının, malzemecinin hakkını korur. "Sen nasıl almazsın" diye sinirlendi. Ondan sonra bir şey yaşandı. Arda da dayanamadı ve bir şeyler söyledi. Olaylar öyle başladı. Staff da prim almadı orada. En çok hak eden onlardı. Allah razı olsun, o zamanki futbolcu kardeşlerimiz arasında güzel bir para toplandı ve onlara biz kendi aramızda verince, o biraz olay oldu. Bu prim davasını, kim haber yaptıysa, kim basına verdiyse, kim benim ağzımdan haber yaptıysa, onlara hakkımı helal etmiyorum. Prim almadım, prim lafı yapmadım."

(HTalks)