Devre arasındaki hazırlık kampında yaşadığı sakatlığın ardından bir türlü tam randımanlı olarak takıma dönemeyen Burak Yılmaz, 1 maç oynuyorsa, 2 maç dışarıda kalıyordu. Onun yokluğunda hücum hattında sıkıntı yaşayan Sarı-Kırmızılı ekip, golcüsüne Kasımpaşa deplasmanında tam anlamıyla kavuşacak gibi görünüyor.

Çalışmalarını büyük bir hırsla sürdürdüğü öğrenilen Burak, yine Galatasaray’ın en önemli kozu olacak. Tecrübeli futbolcu, hücum hattında Sneijder’le birlikte görev yapacak, böylece Umut Bulut tekrar kulübeye dönecek. Ayrıca Burak Yılmaz için Kasımpaşa maçının ayrı bir önemi daha var...

Hedefinde krallık var

Bu sezon Süper Lig’de sahne aldığı 20 maçta rakip filelere 13 gol gönderen Burak, 4. yıldızla beraber krallık tacını da takmanın hesapları içinde.

Fernandao, Demba Ba ve Cardozo gibi golcülerle yarışan Sarı-Kırmızılı futbolcu, istikrarlı bir şekilde 11’de yola devam etmesi halinde, tüm bu isimleri geride bırakacağına inanıyor. İki sezon üst üste farklı formalarla gol kralı olduktan sonra, geçen sezon tacı Aatif’a kaptıran Burak, bu kez mutlu sona ulaşmak için takım arkadaşlarından kendisine asist yapmalarını istiyor.