Detaylar şöyle...

HERKES FALCAO DERKEN

Galatasaray'da sezon sonunda yolların ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Kolombiyalı golcü Radamel Falcao'nun taliplerinden olan MLS kulüplerinin ilgisi bir anda şaştı.

FORMASINDAN UZAK KALDI

Sezon başından bu yana Amerikan Futbol Ligi takımları tarafından yakından takip edilen Radamel Falcao, son zamanlarda formunu yükseltse de idmanda yaşadığı talihsiz sakatlık nedeniyle yine formasından uzak kaldı.

TAM VİTES YÜKSELTMİŞKEN

Falcao'nun vites yükselttiği dönemde MLS kulüplerinin Kolombiyalıya teklif hazırlığında olduğu haberleri basına yansırken gelen sakatlık haberi sonrasında teklifler beklemeye alınmıştı.

BURAK RADARA GİRDİ

Sezon başından bu yana Lille'deki performansıyla dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Burak Yılmaz, A Milli Takım'ın 2022 Dünya Kupası Eleme Grubu'nda oynadığı karşılaşmalarda gösterdiği performansla MLS kulüplerinin radarına girdi.

BECKHAM DEVREYE GİRDİ

ABD'de futbol yatırımlarının yeniden arttığı dönemde David Beckham gibi isimlerin de devreye girmesiyle yeni bir dönem başlarken, Dünyaca ünlü eski yıldız futbolcu Beckham, Burak Yılmaz için devreye girdi.

TRANSFER PLANI YAPIYOR

David Beckham'ın büyük hissedarı olduğu MLS Doğu Konferansı takımı Inter Miami'nin yanı sıra New York City ve Batı Konferansı'nda yer alan Los Angeles Galaxy, milli futbolcu için transfer planı yapıyor.

VAZGEÇMEK ÜZERELER

Galatasaray'dan Radamel Falcao ile de ilgilenen David Beckham'ın büyük hissedarı olduğu Inter Miami, Burak Yılmaz'ın Fransa gibi önemli bir ligde, gösterdiği üst düzey performans nedeniyle, Kolombiyalı golcüden vazgeçmek üzere olduğu ortaya çıktı.

KARARI BEKLENECEK

Fransa Ligi'nin tamamlanmasının ardından Lille ile resmi temasa geçmeye hazırlanan MLS ekipleri, Burak Yılmaz'ın kararı bekleyecek.

(Skorer)