Sezon başında da forvete takviye yapılması konuşulurken teknik patron Hamza Hamzaoğlu “Burak Yılmaz kırılmasın, üzülmesin diye forvet transferi yapmadık” diyerek büyük bir tartışmanın da fitilini ateşlemişti.

İşte bu sözler Hamzaoğlu’nun eksi hanesine G.Saray yönetimi tarafından yazılırken Burak Yılmaz da üstüne yapışan bu sözler nedeniyle soluğu yeni teknik direktörü Mustafa Denizli’nin yanında aldı.

Kendisinin böyle bir sözü olmadığının ve Hamza Hamzaoğlu ile bu tarz bir sohbetin içine girmediğini Denizli’ye aktaran Burak, forvete yapılacak bir transferin kendisi için asla sorun yaratmayacağının da altını çizdi.

Burak: Rekabetten kaçmam

Denizli ile dertleşen Burak, şu sözlerle de bir transfer yapılmasının kendisinin de oyununa olumlu katkı yapacağının altını çizdi:

"Hocam, Hamza hoca böyle bir şey dedi ama benim asla böyle bir düşüncem yok. Hamza hocayla böyle bir konuşma da yapmadım. O kendi düşüncesini söylemiş. Tam tersine forvet transferi takımın iyiliği için gerekiyorsa mutlaka yapın.

Ben rekabetten rahatsız olmam, kaçmam gibi bir durum söz konusu değil. Tam tersine iyi oyuncularla rekabet içinde olmak benim formumu da yukarı çeker. Daha önce de Drogba ile rekabetteydim. İlk sezonda 24, ikinci sezonda 16 gol attım ligde. Bu rekabet benim için hiç problem değil.”