BİLİC’İN KULÜBÜ 7 MİLYON EURO’YA KADAR ÇIKTI 

İngiliz kulübünün bu transferi bitirebilmek için daha önce Burak için yaptığı 5 milyon Euro’luk teklifi 7 milyon Euro’ya çıkardığı öğrenilirken, pazarlık yapılması halinde bu rakamın 8 Milyon Euro’ya kadar yükseltilebileceği ortaya çıktı. 

YÖNETİM ‘BURAK’MIYOR! 

Galatasaray yönetimi ise Burak’ı satmayı düşünmüyor. Sarı-Kırmızılılar, taraflar arasındaki krizi bir an önce çözüp olayı tatlıya bağlamayı hedefliyor. Başkan Dursun Özbek, hem Burak Yılmaz hem de Hamza Hamzaoğlu’yla görüşerek bu sorun daha da büyümeden gerilime son vermeye çalışacak.

Hatırlandığı üzere Hamza Hamzaoğlu Edirnespor karşılaşması sonrası Burak hakkında


"Burak'tan memnun olmasak zaten aramızda tutmayız. Burak'tan daha fazlasını istediğimiz için zaman zaman böyle şeyler yaşıyoruz. Burak'la, kendisine güvendiğimizi, inandığımızı ama daha fazlasını vermek zorunda olduğunu konuştuk. O da 'Hocam bundan sonra hiç merak etme, inşallah beklentilerine cevap vereceğim' dedi. Burak'a inanıyorum. Bundan önce takımımıza yaptığı katkılar gibi bundan sonra da üst düzey katkı sağlayacak. Aynı şekilde diğer oyuncularım için de aynı şeyi söyleyebilirim. Yenildik belki ama hepsinden memnunum." demişti.