Transfer döneminin bitmesine kısa süre kala Galatasaray'da sürpriz gelişme yaşanıyor. Uzun süredir forvet arayışlarında bulunan Lecce, Diagne'ye talip oldu.

İtalyan'nın basınından Tuttomercato'nun haberine göre, Lecce yönetimi Diagne için devreye girdi ve önümüzdeki saatlerde bu transfer sonuçlanabilir. Transfer döneminde uzun süre Burak Yılmaz'ı isteyen fakat sonuç alamayan, sonrasında Babacar için girişimlerde bulunan Lecce, son olarak rotayı Diagne'ye çevirdi.

Lecce'nin Diagne'yi satın alma opsiyonuyla birlikte kiralamak istediği ve önümüzdeki saatlerde bu transferin gerçekleşebileceği kaydedildi.

FATİH TERİM, AYRILIK SİNYALLERİNİ VERDİ

Terim, Kayserispor maçının ardından ''Ben 2 günde iyi şeylerin olacağına inanıyorum. İhtiyacımız var. Ayrıca bazı oyuncularla da ayrılabiliriz." dedi.

BELÇİKA BASININDAN ANDERLECHT İDDİASI

Belçika basınından Sudinfo'nun haberine göre Anderlecht, Diagne için kiralama teklifi yaptı. Belçika ekibinin oyuncunun Galatasaray'da aldığı yıllık 2,35 milyon euroluk maaşının 2 milyon euroluk kısmını ödeyerek kiralama teklifinde bulunduğu ve sarı kırmızılılardan yanıt beklediği iddia edildi. 

Öte yandan yine Belçika basınından DHNET, Diagne'nin Anderlecht'e teklif edildiğini ancak yönetimin bu talebi reddettiğini yazdı. Haberde Belçika ekibinin farklı bir golcü arayışını sürdürdüğü belirtildi.

Kaynak: Futbol Arena