Fransız basınında yer alan haberlere göre daha önce Marsilya ve St. Etienne'in ilgilendiği Mısırlı forvet için son talip Lille. Burak Yılmaz ve Zeki Çelik gibi milli futbolcularımızın da formasını giydiği Lille, önümüzdeki sezon forver rotasyonunda büyük değişiklikler hedefliyor.

Galatasaray'da 5 futbolcunun sözleşmesi yenilendi Galatasaray'da 5 futbolcunun sözleşmesi yenilendi

Öyle ki, sözleşmesi bitecek olan Burak Yılmaz ile kontrat yenilemeyeceği, Kanadalı forvet Jonathan David'in ise Avrupa'nın devlerinden birine transfer olmasının beklendiğinin iddia edildi. Dolayısıyla önümüzdeki sezon kadrosuna forvet katacağı kesin olan Lille, Mohamed'i listesine ekledi.

Mısır ekibi Zamalek'ten önce kiralanan sonra bonservisi ile kadroya katılan 24 yaşındaki oyuncu, bu sezon 36 resmi maçta 7 gol atıp 5 de asist yaptı.

FEGHOULİ VE MOHAMED SAKAT DÖNDÜ

Galatasaray'da milli takımdan dönen Feghouli'nin sol arka adalesinde ikinci derece zorlanma ve yırtık, Mustafa Muhammed'in ise sağ üst adalesinde kanama tespit edildi. 

Galatasaray'dan yapılan açıklama şöyle:

"Sofiane Feghouli'nin sol arka adalesinde ikinci derece zorlanma ve yırtık tespit edildi. Sağ üst adale ön grupta ağrı ve kanaması bulunan Mustafa Mohamed'in durumu tetkikler sonrası netlik kazanacak. Sacha Boey'in karantinası yarın bitecek ve Türkiye'ye dönecek."

(Sporx)