Trabzon'dan uçakla hareket eden ve saat 22.45'te Antalya'ya ulaşan bordo mavili kafilede, teknik ekibin yanı sıra 8 futbolcu yer aldı. Diğer oyuncular ise yarın(6 Ocak) kampa katılacak.

Bordo mavili takımın Antalya kampında 26 futbolcu yer alacak. İzinli olan kaptan Onur Kıvrak ile Emre Güral, Zeki Ayvaz ve yabancı oyuncular, 8 Ocak Çarşamba günü, eşinin doğum yapacak olması sebebiyle kaleci Fatih Öztürk de 14 Ocak Salı günü kampa dahil olacak.

1461 Trabzon'dan kampa davet edilen Mustafa Akbaş ve Gökhan Alsan ise 7 Ocak Salı günü takımla birlikte çalışmalara başlayacak.

Trabzonspor'un devre arası kampında şu futbolcular yer alıyor:

Aykut Demir, Soner Aydoğdu, Abdulkadir Özdemir, Mustafa Yumlu, Olcan Adın, Yusuf Erdoğan, Zeki Yavru, Caner Osmanpaşa, Kadir Keleş, İbrahim Demir, Ahmetcan Dilaver, Recepağa Özkanca, Mustafa Akbaş, Gökhan Alsan, Onur Recep Kıvrak, Zeki Ayvaz, Emre Güral, Didier Zokora, Souleymane Bamba, Adrian Mierzejewski, Florent Johan Malouda, Marc Janko, Gustavo Colman, Jose Bosingwa Da Silva, Paulo Henrique, Fatih Öztürk.

-Burak Yılmaz'a tepki-

Öte yandan takımlarını karşılamak için havaalanına gelen Trabzonspor taraftarları, aynı saatlerde alanda bulunan Galatasaraylı futbolcu Burak Yılmaz'a tepki gösterdi.

Trabzonspor kafilesinden kısa bir süre önce Antalya'ya iniş yapan Burak Yılmaz, havaalanından çıkışta Trabzonspor taraftarının tepkisiyle karşılaştı. Milli futbolcuya, Trabzonspor'dan ayrıldığı için tepki gösteren taraftarlar, uzun süre arkasından tezahürat yaptı.

Taraftarlar, Trabzonspor ile aynı saatlerde Antalya'ya gelen Gaziantepspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın'a ise sevgi gösterilerinde bulundu.
 AA