Sakatlığının ardından Torku Konya maçı ile birlikte sahalara dönen Burak Yılmaz 1 gol 1 asist ile krallıktan vazgeçmeyeceğini gösterdi. Milli oyuncunun bu performansı teknik heyeti de rahatlatırken Burak maçın ardından soluğu hocası Hamza Hamzaoğlu’nun yanında aldı... Rize maçında Burak’ı dinleyip yeniden sakatlanmasına sebep olduğu iddia edilen ve yerden yere vurulan Hamzaoğlu’na teşekkür eden Burak, “Hocam bana yeniden şans verdiğiniz için teşekkür ederim. 
 
Sakatlığımın ardından böyle bir maçla dönmek ve turu geçmek çok önemliydi. Siz de bu zor dönemimde bana büyük destek oldunuz. Hem ligde hem de Türkiye Kupası’nda şampiyonluk yolunda takım arkadaşlarıma destek için kendimi sürekli hazır tutacağım” diyerek duygularını paylaştı.
 
Yedekler taktik çalıştı
 
BALIKESİR maçının hazırlıkları dün yapılan antrenmanla başladı. 4-1 kazanılan Torku Konya maçında forma giyen oyuncular rejenerasyon idmanı ile antrenmanı noktalarken diğer oyuncular ise ısınma hareketleri ile başladıkları idmanda pas ve top kapma çalışması yaptılar. İdmanın ana bölümünde dar alanda çift kale maç ve taktik çalışma gerçekleştirildi.

Sampiy10.com