Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, dün Florya'ya çıkarma yaparak idmanı izledi.

Fenerbahçe maçı öncesi takıma moral veren Özbek'in özellikle teknik direktör Tudor ve Sneijder arasındaki gerilime son verdiği öğrenildi.

Antrenmanı dikkatle takip eden Özbek'in ikiliyi bir araya getirdiği ve, "Sizler futbolda marka olmuş isimlersiniz. Futbol olarak sıkıntılı bir süreçten geçiyoruz. Ancak inanıyorum ki güzel günlere kavuşacağız. Fenerbahçe maçı bir başlangıç. Burada küslük olmaz. Profesyoneliz. İşimizin gereğini yapmalıyız" dediği öğrenildi.

TUDOR ZİYARETTEN MEMNUN KALDI

Dursun Özbek'in Hırvat çalıştırıcıya, "Sneijder ve Podolski Başakşehir maçında olduğu gibi kulübüde beklememeli" dediği öğrenildi. Bu görüşmeden sonra Tudor'un Sneijder ve Podolski'yi Fenerbahçe maçında ilk 11'de oynatması bekleniyor. Hırvat teknik adam Tudor'un Dursun Özbek'in ziyaretinden bir hayli memnun kaldığı öğrenildi. Aslan bugünü ise izinli geçirecek.

SNEIJDER&TUDOR CEPHESİNDE NELER YAŞANDI

1- Tudor'un ağır idmanlarından sonra futbolcularda sakatlık baş gösterdi. Sneijder bu durumdan rahatsızdı.

2- Tudor göreve başlar başlamaz, Sneijder'i sildi. Hırvat hoca, Hollandalı'nın fiziksel performansından rahatsız.

3- G.Saray'da Tudor, Sneijder'in Riekerink'in gönderilmesinden rahatsız olduğunu biliyor. Ego savaşları gerginliği daha da artırdı.

4- Hırvat teknik adam G.Saray'da 30 yaş üstü oyuncuları istemiyor. De Jong, Hakan Balta, Poldi ve Sneijder kesik yedi.

5- Rıekerınk'in kurduğu 11'e karışan Sneijder, otoriter bir hocayla karşılaştı. Aslan'ın hocası Igor Tudor bu fırsatı ona asla vermedi.

IGOR TUDOR İLE ÇOK ÖZEL SOHBET!

G.Saray Başkanı Dursun Özbek dünkü antrenmanı takip ederken sarı-kırmızılı takımın teknik direktörü Igor Tudor ile özel bir sohbet gerçekleştirdi.

Özbek'in Hırvat hocaya, "Fenerbahçe maçı bizim için çok önemli. Bu derbide kaza istemiyorum" dediği öğrenildi.