Galatasaray, Bursaspor ile Pazar günü deplasmanda oynayacağı karşılaşma için özel bir deniz otobüsü ile Mudanya'ya geldi. Sarı kırmızılı ekibi, Galatasaray'ın Merhum Başkanlarından Özhan Canaydın'ın oğlu Murat Canaydın karşıladı. Fatih Terim, daha sonra kucaklaştığı Murat Canaydın'ın özel otomobili ile kafileden ayrı olarak Bursa'ya geldi. Futbolcuları meşaleler ile karşılayan taraftarlar, futbolcularla hatıra fotoğrafı çektirdi.

Galatasaray, zorlu Bursaspor deplasmanı için bugün saat 18.30'da, İstanbul'dan özel bir deniz otobüsü ile Bursa'nın Mudanya ilçesine geldi. Sarı-kırmızılı kafileyi burada, Merhum Özhan Canaydın'ın oğlu Murat Canaydın karşıladı. Taraftarlar, sevgi gösterisinde bulunduğu, meşalelerle karşıladığı Galatasaraylı futbolcular ile hatıra fotoğrafı çektirdi. Fatih Terim ise kafileden ayrı olarak sarılarak hasret giderdiği Murat Canaydın'ın otomobiline binerek Bursa'ya hareket etti.

Galatasaray futbol takımı daha sonra kendilerini bekleyen otobüs ile polis eskortluğunda, maç saatini bekleyecekleri Bursa'da ki, Crown Plaza Otel'e yerleştiler.