AA - Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal'ın danışmanı Bülent Tulun, ara transferde Bursasporlu savunma oyuncusu Serdar Aziz'in transfer edilmesi amacıyla yeşil-beyazlı kulübün yöneticileriyle görüştü.

Bursa'da, Aziz ve menajeri Haluk Canatar ile Çekirge semtinde bir otelde kahvaltı yapan Tulun, öğle saatlerinde ise aynı mekanda Canatar'ın yanı sıra Bursaspor Kulübü 2. Başkanı Rıdvan Şen ve Sportif Direktör Barış Güçlü ile bir araya geldi.

Tulun, yaklaşık iki saat süren görüşme sonrası gazetecilere yaptığı açıklamada, Bursaspor Kulübü yöneticilerinin, dostları olduğunu ve onlarla her zaman her konuda görüşmelerde bulunduklarını söyledi.

Galatasaray ile Bursaspor yöneticilerinin her zaman görüşebileceğini dile getiren Tulun, Bursa'ya sürekli geldiğini anlattı.

Şen de Tulun'un yaklaşık iki hafta önce kendilerini telefonla arayıp görüşme talebinde bulunduğunu bildirdi. Bundan dolayı onu Bursa'ya davet ettiklerini aktaran Şen, şöyle konuştu:

"Birlikte yemek yedik. İki kulüp arasındaki dostluğu pekiştirmek adına görüşmelerimiz oldu. Bu sadece Serdar ile alakalı değil, genel bir görüşme oldu. Şu an Serdar bizim olmazsa olmazımız. Kendisini satma gibi bir düşüncemiz olmadığını da kendilerine söyledik. Galatasaray'ın futbolcuları hakkında bilgi aldık. Bunu yönetim kurulundaki arkadaşlarla değerlendireceğiz. Galatasaray'ın kiraya vereceği futbolcular da önümüzdeki hafta netleşecek. Her kulüple olduğu gibi Galatasaray ile de görüşmelerimiz olabilir. Fikrimizi söyledik. Şu an Serdar'ı verme gibi bir düşüncemiz yok."

Şen, bir gazetecinin, Fenerbahçe'nin İsveçli oyuncusu Samuel Holmen'in transferiyle ilgili sorusunu, "Şu an hiçbir şey söyleyemeyeceğim. Her şey olabilir" diyerek yanıtladı.
Bu arada, Şen'in, Tulun'a, Ceyhun Gülselam ve Yekta Kurtuluş'un durumlarını da sorduğu öğrenildi.