Bursaspor Başkanı Ali Ay, transfer teklifi gelen isimler hakkında net açıklamalar yaptı.

TRT Spor'da yayınlanan Transfer Saati programıan telefonla bağlanan Ali Ay, Harun Tekin için flaş bir açıklama yaptı ve "Galatasaray'dan sözlü olarak Abdurrahim Albayrak ile görüştük. Onlara kiralama teklifi yaptılar ama kabul etmedik. Sonrasında onlar 'Biraz daha düşünelim' dediler." ifadelerini kullandı.

Sol bek Aziz Behich'in durumuyla ilgili soruya yanıt veren Ali Ay, "Aziz Behic'e de bir teklif yok. Menajeri aracılığıyla bir kulüpten teklif geldi. Şu anda o da beklemede." şeklinde konuştu.

Stoper Titi'nin de ayrılmak üzere olduğunu belirten yeşil-beyazlıların başkanı, "Titi'nin transferi için Göztepe ile görüşüyoruz. Ancak henüz net bir şey yok. İmza atmadan bu iş bitti diyemiyoruz." dedi.

Galatasaray'dan ayrılan Yasin Öztekin'e imza attıramamalarıyla ilgili de konuşan Ali Ay, "Yasin Öztekin'in transferini hiçbir zaman bitirdiğimizi söylemedim. Kamuoyu bunu dillendirdi. Yasin'e teklifimizi yaptık ama Göztepe'ye imza attı. Göztepe'ye hayırlı ve uğurlu olsun. Biz gerekeni yaptık ama olmadı. Göztepe Başkanı Mehmet Sepil ile de görüştüm. Fiyatlarımız aşağı, yukarı aynıydı. Orayı kabul etti, yapacak bir şey yok." açıklamasını yaptı.