İşte ayrıntılar...

"BİRLİK OLURSAK BAŞARIRIZ"

"EURO 2024'teki rakiplerimiz bize yabancı değil. İnşallah grubu en iyi şekilde geçirip Almanya'da ülkemizi temsil etmek istiyoruz. Dün Ampute Milli Futbol Takımı Dünya Şampiyonu oldu. Engelli futbolcularımızın neler yapacağını görebiliyoruz. Biz bir olursak başaramayacağımız bir şey yok. Geçtiğimiz yıllarda da Holllanda, Fransa gibi ülkeleri yenme başarısı gösterdik."

"KASIMDA İKİ ÖZEL MAÇ OYNAYACAĞIZ"

"Kasım ayında İskoçya ve Çek Cumhuriyetiyle özel maç yapacağız. Bizim açımızdan önemli hazırlık maçları olacak. Türk Milli Takımda oynayan oyuncuların aynı hırsla aynı azimle yapacakları çalışmalar bize de katkı sağlayacak. Biz hocamızla ve teknik heyetimizle em iyisini yapmak için uğraşacağız. Avrupa'daki en genç oyuncu grubuna sahibiz. Geleceğe ümitle bakıyoruz. Umarım güvenimiz boşa çıkmaz."

Mehmet Demirkol: "Dortmund yaptı, Galatasaray da yapabilir" Mehmet Demirkol: "Dortmund yaptı, Galatasaray da yapabilir"

VAR TEPKİLERİNE CEVAP

"VAR sistemi hakemlerin yanlış karar vermesini önlemek için var. VAR siteminin kaldırılması için 1-2 kulübün talebiyle değil bütün kulüplerin talebi olması lazım. Ama bence çoğu kulüplerin böyle bir talebinin olduğunu düşünmüyorum. Çünkü VAR sistemi olmasaydı birçok yanlış karar doğruya dönmezdi. Dün akşam da gördük VAR penaltı pozisyonlarını süzdü ve doğru kararı verdi."

"HERKES HATA YAPIYOR"

"Herkes hata yapıyor. Futbolcular yüzlerce gol pozsiyonuna giriyor ama atamıyor. Hocalar da yanlış kadro çıkarabiliyor. Hakemlerimiz de yanlış yapabiliyor. Önemli olan iyi niyetli olması... Yanlış yapan hakemler 1 veya 2 maç ceza alıyorlar. Birçok takım ligde üst seviyelerde oynuyor. İnşallah daha iyi devam eder ve hakemlerimizin de performansı artar. İşin takipçisiyiz. Eskiden sadece maç seyrederdik. Şimdi artık hakem seyrediyoruz. İlk önce 'hakem performansı nasıl?' onu değerlendiriyoruz."

(Sporx)