Çakar, "Eğer Yasin geçen seneki başarısını tekrarlar Podolski uyum sorununu çabuk ortadan kaldırırsa şampiyonluğun en büyük favorisi G.Saray olur." dedi.

İŞTE O SÖZLER...

"EN SORUNSUZ KULÜP
G.Saray en sorunsuz kulüp. Zaten oturmuş bir kadroları vardı. Bu sene üzerine öncelikle Podolski sonra birkaç mütevazı oyuncuyu daha koydular: G.Saray'ın kadrosu Süper Lig için zaten yeterliydi, daha da güçlendi.


"MELO DOĞRU KARAR"

G.Saray'ın en önemli eksiği bence defansın göbeğinde yaşanan sıkıntı. Ayrıca Melo çok büyük bir yıldız değil ama G.Saray için gerekli ve önemli bir oyuncu. Kalması kritik bir karar.


"ŞAMPİYONLUĞUN FAVORİSİ"

En büyük avantajı oturmuş kadrosu ve yıldızlarının geçen yıl ortaya koydukları iyi performanslarını bu sene de ortaya koyma ihtimallerinin yüksek oluşu. Bunların başında Sneijder ve Burak geliyor. Eğer Yasin geçen seneki başarısını tekrarlar Podolski uyum sorununu çabuk ortadan kaldırırsa şampiyonluğun en büyük favorisi G.Saray olur.


"IBRAHIMOVIC ALINSA..."

Şampiyonlar Ligi tam bir kurtlar sofrası. Avrupa'da bazı takımlar var ki bunların hemen tamamı yarı finalde yerlerini alıyor. Barcelona, Real Madrid, Bayern Münih gibi devlerin arasından sıyrılıp yarı finale kalabilmek kolay değil. Üstelik gruptan çıkmak da çok zor. Kurtlar sofrasında başarı çok iyi takımla değil çok iyi oynayan takımla gelir. Mesela İbrahimovic alınmış olsaydı gruptan çıkılacağı garanti miydi? Dolayısıyla gruptan çıkamamak asla ve asla taraftarı çok üzmemeli.