PSG'nin bu listesinde Galatasaray'ın ilgilendiği futbolcular da bulunuyor.

CAMPOS'UN LİSTESİNDE KİMLER VAR?

Listede, Galatasaray'ın da ilgilendiği Idrissa Gana Gueye ile birlikte Thilo Kehrer, Abdou Diallo, Sergio Rico, ve Arnaud Kalimuendo gibi uluslararası alanda tanınmış ve önemli değere sahip olabilecek oyuncular da yer alıyor.

MÜTEVAZİ BİR TEKLİF YAPILDI

Fransız basını da Galatasaray'ın Gueye için yaptığı transfer hamlesini doğruladı. Fransız basınına yansıyan haberlerde; Sarı-Kırmızılılar'ın sözleşmesi 2023'te bitecek olan Senegalli orta saha için mütevazı bir teklifte bulunduğuna vurgu yapıldı. Galatasaray'ın 32 yaşındaki yıldız için 5-6 milyon euro civarında bir bonservis bedeli önerdiğinin de bilgisi paylaşıldı.

GUEYE'DEN DIAGNE'YE CEVAP

Öte yandan, çıkan bu iddialar ile birlikte Mbaye Diagne'den çarpıcı bir hamle geldi. Senagalli golcü sosyal medya hesabından Club Brugge'de oynadığı dönemde Gana Gueye ile karşı karşıya geldiği bir fotoğrafını paylaştı. Gueye ise bu paylaşıma yanan top işaretiyle cevap verdi. Bu gelişme sonrası transfer iddiaları gittikçe güçlendi.

İKİ PROBLEM PSG'Yİ BEKLİYOR

Fransız devinin yaşadığı en büyük iki problem de gün yüzüne çıktı. Birincisi; oyuncuların yüksek maliyetlerinin potansiyel taliplilerin işini zorlaştırması. İkinci ise Leandro Paredes, Mauro Icardi ve Ander Herrera gibi oyuncuların Paris'te kalma isteği.

NEYMAR AYRILIYOR MU?

Bu arada dünyaca ünlü yıldız Neymar'ın da PSG'den ayrılma olasılığı konuşuluyor. Geride bıraktığımız gün RMC Sport, Neymar'ın bu yaz döneminde Fransız devinden ayrılma ihtimalinin olduğunu duyurdu. Dolayısla süper yıldızın geleceğiyle ilgili soru işaretleri sürüyor.

Mehmet Ayan: "Ali Koç, Okan Buruk'a ayıp etti" Mehmet Ayan: "Ali Koç, Okan Buruk'a ayıp etti"

(Sporx)