Alınan bilgilere göre yeni sezonun planlanması için kolları sıvayan Portekizli futbol adamının aklındaki hoca belli oldu.

JARDIM'İN İSMİNİ VERDİ

Campos'un Monaco'da 2014-2016 yılları arasında beraber çalıştığı Leonardo Jardim'in ismini Başkan Burak Elmas'a verdiği öğrenildi.

AYRILIĞI DÜN RESMİLEŞTİ

Uzun süredir Suudi Arabistan kulübü Al Hilal'de mutsuz olduğu konuşulan Portekizli hocanın ayrılığı dün resmileşti. 2014 yılında Campos tarafından Monaco'ya getirilen Leonardo Jardim 4 sezon çok başarılı bir performans sergilemişti. 2016-17 sezonunda Ligue 1'de şampiyonluk kupasını kaldıran 47 yaşındaki hoca Şampiyonlar Ligi'nde de yarı finali görerek alkış toplamıştı.

REFERANSI ÇOK OLUMLU

Portekizli teknik adam daha önce de Sporting Lizbon, Olympiakos ve Braga'da da başarıyla görev yapmıştı. Luis Campos'un Başkan Burak Elmas'la yaptığı görüşmede Leonardo Jardim'le ilgili çok olumlu bir referans verdiği belirtiliyor. Genç teknik adam konusundaki kararı ise önümüzdeki dönemde Başkan Burak Elmas verecek.

BERABER 2 SENE GÖREV YAPTILAR

Galatasaray'da Başkan Burak Elmas'ın danışmanı olarak göreve başlayan Campos, 2014- 2016 yılları arasında Monaco'da Jardim ile beraber görev yaptı. İkili, Fransız kulübüne adeta altın dönemini yaşattı, çok önemli başarılar elde edildi.

ÖNEMLİ BİR KARİYER

47 yaşındaki Leonardo Jardim önemli bir kariyere sahip. Adını ilk olarak ülkesinin takımı Beire Mar'da duyuran Portekizli teknik adam sırasıyla Braga, Olympiakos, Sporting Lizbon, Monaco ve son olarak Al Hilal'de görev yaptı. Jardim özellikle Monaco'daki peformansıyla dikkatleri çekti. Jardim, Fransız kulübünü Şampiyonlar Ligi'nde yarı finale taşımayı başardı.

(Takvim)