Özellikle son dönemde alınan hiçbir oyuncunun kâr edilerek satılmadığından dem vuran Portekizli futbol adamının, Elmas’a verdiği ilk tavsiyelerden birisi bu olmuştu.

Luis Campos, Monaco’da yıllarca beraber çalıştığı ve Mbappe’nin dünya futboluna katılmasını sağlayan Philippe Maia Lopes ile Burak Elmas'ı görüştürdü. Reims Üniversitesi’nde sportif menajerlik diploması olan Maia, 2013 yılından beri 9 yıldır Fransız ekibinde görev alıyor.

Campos, Maia ile Galatasaray’ın scout sisteminin çok daha efektif olabileceği konusunda Başkan Elmas’ı bilgilendirdi. Elmas da yakın zamanda kararını Luis Campos'a iletecek.

LUİS CAMPOS'UN GÖREVİ NE?

Galatasaray Başkanı Burak Elmas, Luis Campos'un göreve getirilişiyle ilgili açıklamalarda bulundu.

"Luis Campos, futbolda başkan danışmanı. Direkt benimle beraber çalışıyor. Danışmanlık, futbolda kuracağımız yeni stratejinin danışmanlığı. Birçok takımın peşinden koştuğu bir isimdi. Campos'un kariyerinde gelmiş olduğu noktada inandığı projenin peşinden koşmak paradan daha önemli. Oturduk, birkaç görüşme yaptık. Ben ve birkaç arkadaşım anlattık. Kendisi de ikna oldu. Başarı formülünü biliyor. Bizim isteklerimizle onun stratejileri uyuyor. Biz, halka açık bir şirketiz. Bu rakamları açıklarken dikkatli ve hassas olmam gerekir. Sensibile'nin yıllık 4 milyon euro aldığına dair yalanlar atıldı. Campos'un da ücreti bizim bütçemizde ödenebilir bir meblağdır." cevabını verdi.

Kaynak: Fotomaç