Bu aslında spontane denilen bir olayın realizasyonu. Böyle bir basın toplantısını düşünmüyordum. Bu basın toplantısı, medya görevini yapsın diye geldik. Yaratılan baskıyı ve taraftar üzerindeki beklentinin farkındayız. Şu ya da bu futbolcunun transfer olmasını ben de istiyorum çünkü ben de taraftarım. Tek farkımız biz onların adına belli bir sorumluluğu üzerimizde taşıyoruz.

Takım yeterli derken ben her zaman en kötüyü baz aldım. Benim elimdeki futbolcular, elemanlar, çalışanlar, teknik adam bende olduğu sürece en değerli insanlardır. Ama kaynaklar kıt ihtiyaçlar sınırlı. Dünyada yaratılmış hiçbir insan tek başına yeterli değil. Her takım kendini yenilemek zorundadır.

Biz kendi doğrularımızla ve yanlışlarımızla sorumluyuz. Rakiplerin davranışlarını yorumlamak haddimize değil. Türkiye'nin geçtiği bu zorlu günlerde spor medyasında ek sıkıntılar, dertler, kavgalar getirmek niyetinde değiliz. Geçici başarılar ve tatminler için camiaları birbirine düşürmeyiz.

Pazar günü Göztepe maçında rakip taraftarlarımızı en iyi şekilde ağırlayacağız.

Emre Akbaba transferinde aldığımız duyumlar bir Galatasaraylılık duruşu. Emre Akbaba'ya duruşundan dolayı teşekkür ediyoruz. Hasan Çavuşoğlu'na teşekkür ediyoruz. Alanyasporlular'a gösterdikleri anlayış için teşekkür ediyoruz. İnşallah Emre Akbaba'yı taraftarlarımız havaalanında karşılar.Sert tepkiler oluştu son 24 saatte. Bize emanet edilen paraları doğru kullanmak istedik. Hiçbir şey görüldüğü gibi değil. Elimizden geleni yaptık. Futbolcu ve her iki camia için hayırlısı olsun.

Bir şeyin iktisatta marjinal değeri vardır ve bu oynaktır. Ben kasıtlı yapıldığına inanmıyorum, buna inanmak istemiyorum. Alanyaspor futbolcusunu en yüksek değere satmak istiyor. Bu rakama gelmekte NEF'in çok büyük katkısı oldu. Kader de önemli. Bir şey olması gerekiyorsa oluyor. Bazen pahalı görülen şey size ucuza patlamıştır. Pahalı diyemem. Yurt dışından bunlar onlarca avrolara transfer ediliyor. Ben doğru değerde olduğuna inanıyorum. Anlaşma 4 milyon Euro. Transfer 1-2 saat içinde biter ve KAP bildirim gelir.

SON DAKİKA | Mustafa Cengiz: "Emre Akbaba için bonservis bedeli olarak 4 milyon euro ödeyeceğiz.''

Devam ediyor...

Ajansspor