Galatasaray sezonun 5. hazırlık maçında bu akşam Tunus ekibi Club Africain ile Rades kentinde karşı karşıya gelecek. Bu sezon oynadığı 4 hazırlık maçında 2 galibiyet ve 2 mağlubiyet alan Sarı-Kırmızılılar bu mücadeleyi de galibiyet ile kapatmak istiyor.

Galatasaray, Tunus’ta Club Africain ile bir hazırlık maçında karşı karşıya gelecek. Bu müsabaka GS TV dışında Galatasaray.org ve Galatasaray Youtube kanallarından da canlı ve şifresiz olarak izlenebilecek. 

Galatasaray maça şu 11'le çıkacak:

İsmail Çipe, Martin Linnes, Maicon, Donk, Carole, Fernando, Belhanda, Sinan Gümüş, Feghouli, Garry Rodrigues, Gomis

Müsabaka Club Africain’ın maçlarını oynadığı 60 bin kişi kapasiteli Rades Olimpiyat Stadı’nda oynanacak.

Geçtiğimiz sezon Tunus Ligue 1 Pro’yu üçüncü sırada tamamlayan Club Africain’ın tarihinde 13 Tunus Ligi birinciliği, 13 Tunus Kupası şampiyonluğu ve 1 CAF Şampiyonlar Ligi zaferi bulunuyor. Kadrosunda Balbouli, Mokhtar Belkhiter, Ahmed Khalil, Ghazi Ayadi gibi milli futbolcuları bulunan Club Africain’ı Belçikalı Teknik Direktör José Riga çalıştırıyor.

Galatasaray'ın Tunus kadrosu

Abdussamed Karnuçu, Ahmet Çalık, Ahmet Sivri, Ali Yavuz Kol, Bafetimbi Gomis, Berk Balaban, Boran Güngör, Celil Yüksel, Doğan Can Davas, Fernando Reges, Garry Rodrigues, Henry Onyekuru, İsmail Çipe, Lionel Carole, Maicon Roque, Martin Linnes, Muğdat Çelik, Ozan Kabak, Ryan Donk, Selçuk İnan, Serdar Aziz, Sinan Gümüş, Sofiane Feghouli, Younes Belhanda, Yunus Akgün, Yuto Nagatomo.