İsmail Kartal’ın talepleri doğrultusunda çalışmalar var ama rakam vermek doğru olmaz. Tabi ki her mevki için oyuncu transferi için çalışıyoruz. Kaleden forvete kadar arayış var. Alternatifi olmayan futbolcularımız var. Hocamızla sportif direktörümüz çalışıyor. Geniş bir futbolcu portföyümüz var. Son aşamaya geldiğimiz oyuncular. Olgunlaşınca paylaşacağız. Devre arasında olduğu gibi doğru transferleri uygun fiyata kadromuza katacağız.

Vedat Muriç konusunda son durum ne?

Vedat Muriç konusunda tavrımız net. Birilerinin, ‘Vedat o parayı etmez. Bu oyuncuyu artık tutamazsınız. Oyuncu artık verimli olamaz’ demesi bizi ilgilendirmiyor. Kulübün ve Vedat’ın menfaatleri önemli. Öncelikli olarak kulübün menfaatidir. Vedat gibi kaliteli bir oyuncuyu kaybetmek istemeyiz. Altın madeni gibi bir kardeşimiz. Vedat’ın taliplileri çok fazla. Bu oyuncu için bir fiyat belirledik. O bedeli veren Vedat Muriç’i transfer edecek. Ayrıca Vedat’ı mutlaka satacağız diye bir düşünceye sahip değiliz.

"Muriç transferi için takas istemiyoruz"

Futbolseverlere Vedat Muriç transferi sebebiyle gına gelmiş olabilir. Son dakika haberleri paylaşılıyor. Anlaştı deniliyor ama ortada öyle bir durum yok. Anlaşmanın tek yolu kulübün mali menfaatlerine uygun olması. Oyuncu takası da ilgi alanımıza girmiyor. Futbolcunun kalitesini bilenler ve transfer etmek isteyenler de gereğini yapmak durumundadır.

"Vedat Muriç için önerilen en yüksek rakam 4 milyon Euro"

Şu ana kadar Vedat Muriç için bize önerilen en yüksek rakam 4 milyon Euro. Kulüp adı vermek doğru olmaz. Ama şu ana kadar yapılan en yüksek teklif bu. Bu rakam da bizim beklentimiz adına çok aşağıda. Mutlaka satalım demiyoruz. Takımda kalırsa da bize büyük fayda sağlayacak bir futbolcu. Hayırlısı olsun.

Ajansspor