Sarı-kırmızılıların teklifinin beğenilmediğini ve yeni bir teklif beklendiğini söyleyen Sambacı, "Galatasaray'ın ilgisini artık herkes biliyor. Geçen sezon da bir teklif yolladılar, konuştuk ve reddetme kararı aldık. Bu sezon yine bir temas oldu, ancak rakamlar tatmin etmedi ve reddedildi. Şu anda yeni bir teklif bekliyoruz." ifadelerini kullandı.

"FLUMINENSE SPONSOR BULURSA..."

Fluminense'nin ekonomik sorunlarına da  değinen 26 yaşındaki savunmacı, "Fluminense ile 2014'e kadar kontratım var. Ne olacağını zaman gösterecek. Benim isteğim kulüpte kalmak. Ancak Onbahis iki tarafı da memnun eden bir gelişme olursa düşüneceğiz. Ama şundan eminim, eğer Fluminense bir sponsor bulursa, benim takımda kalmam için elinden geleni yapacaktır." diye konuştu.

Geçtiğimiz günlerde Fluminense CEO'su Rodrigo Caetano da Carlinhos ile ilgili, "Özellikle Fatih Terim'in Carlinhos'u çok istediğini biliyoruz. Geçen sene de bir teklif yapmışlardı ama bizi memnun etmeyen bir teklifti. Yine bir teklif yaptılar ama o da ilgimizi çekmedi. Yeni bir teklif bekliyoruz. Benim arzum Carlinhos'un kalması ama çok iyi bir teklif gelirse değerlendirmek en mantıklısı olacak" açıklamasını yapmıştı.

Sporx