Galatasaray'dan Pedro Cavanda'nın kiralık olarak forma giydiği Standard Liege'den Cavanda ile ilgili bir açıklama geldi.

Standard Liege Sportif Direktörü Olivier Renard, yapacakları transferler hakkında konuşurken, basın mensubunun kiralık olarak forma giyen Konstantinos Laifis ve Pedro Cavanda'nın bonservislerinin alınıp alınmayacağı yönündeki soruyu yanıtladı.

Olivier Renard, transferlerle ilgili gerekli gördükleri hamleleri yapacaklarını söylerken ''Şu an kesin konuşmak için erken. Bu isimlerle ilgili kendi görüşlerimiz var. Gerekli gördüğümüz hamleleri, gerektiği zaman yapacağız'' ifadelerini kullandı.

Galatasaray, sezon başında Cavanda'yı 500 bin euro bedellle Standard'a kiralamıştı. Belçika temsilcisi 20 Mayıs 2018'e kadar 1,5 milyon euro bedelle Cavanda'nın satın alma opsyionunu da elinde bulunduruyor.

27 yaşındaki Cavanda bu sezon Standard Liege formasıyla 14 resmi maçta görev yaptı.

CAVANDA: ''BELÇİKA'DA ÇOK MUTLUYUM''

Cavanda daha önce yaptığı açıklamada Standard Liege'de mutlu olduğunu söylemiş ve ''Performansımı arttıracağım. İhtiyaç duyduğum şey iyi bir başlangıçtı. Burada da bunu buldum. Takım arkadaşlarım kendimi evimde gibi hissettirdi. Bu yüzden Belçika'ya dönmek istedim ve burada olmaktan dolayı çok mutluyum'' ifadeleirni kullanmıştı.