Fransız gazeteci Ignazio Ganuardi, Paris Saint-Germain ile sözleşmesi sona erecek olan Uruguaylı golcünün peşinde Galatasaray'ın da olduğunu ancak tecrübeli ismin Türkiye'ye gitmeye sıcak bakmadığını söyledi.

"GALATASARAY'A SOĞUK"

Ganuardi verdiği bilgilerde, "Cavani, PSG ile sözleşmesi bittikten sonra Avrupa'nın zirve takımlarından birine gitmek istiyor. Inter ve Atletico Madrid'den teklif var, Galatasaray ile Newcastle United'a ise sıcak bakmıyor." ifadelerini kullandı.

FALCAO GİDERSE CAVANI

Galatasaray'da Arabistan yarımadasından talipleri olduğu belirtilen Radamel Falcao'nun satılması halinde, Edinson Cavani'nin bonservissiz olarak kadroya katılabileceği bir süredir belirtiliyordu.

MUSLERA FAKTÖRÜ

Hatta Galatasaray'ın vazgeçilmez kaptanı Fernando Muslera'nın, Cavani transferi için aracı olmaya hazırlandığı ve 33 yaşındaki oyuncuyu Türkiye'ye ikna edebileceği vurgulanıyordu.

PARIS SG PERFORMANSI

2013'te Napoli'den 64.5 milyon euro bonservis bedeliyle Paris Saint-Germain'e transfer olan Edinson Cavani, Fransız ekibinde 301 maçta 200 gol ve 43 asistlik harika bir performans sergiledi.

(Sporx)