Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, Faslı futbolcu Younes Belhanda'nın sözleşmesinin feshedilmesi hakkında açıklama yaptı.

Fernando Muslera için düzenlenen imza töreninde Younes Belhanda sorusunu yanıtlayan Mustafa Cengiz "Younes Belhanda kararını yönetim aldı. Sanki hocamızla bir sorun var, onay makamı gibi algılar öyle bir şey yok. Biz hocamızla beraberiz. Hocamızın hemen hemen her şeyinden bilgisi var. Bizim onay makamımız genel kuruldur." dedi.

Açıklamalarına devam eden Mustafa Cengiz "Fatih Terim ile asla bir sorunumuz yok. Bunu tip söylemleri değer verdiğimiz Galatasaraylı yorumcular da yaptı. Hocayı da zora sokmak istiyorlar. 'Sen neden devreye girmedin?' diyorlar. Bizi zaten beceriksiz ilan ettiler. Hocayı da zor sokmaya çalıştılar ama bu tuzağa düşmedi." ifadelerini kullandı.

DERBİ YORUMU

Öte yandan hafta sonu oynanacak Beşiktaş-Fenerbahçe derbisine ilişkin konuşan Mustafa Cengiz, iki takıma da başarılar dilerken şu ifadeleri kullandı:

“İkisi de değerli rakibimiz. İkisinin de üzülmemesini dilerim. Temenni. Rakiplerimiz ne kadar güçlü olursa biz o kadar güçlüyüz. Bu nedenle ikisi de üzülmesin, orta yolu bulsunlar.” dedi.

(Sporx)