Doktorları Başkan’a, “Stres nedeniyle vücutta yer alan hassas sinirler olumsuz etkilenmiş. Etrafında on binlerce sinir ile son derece hassas bir iç organ midede de strese bağlı reaksiyonlar göstermiş” bilgisini verdi.

Öncelikle Başkan Cengiz’e ciddi bir operasyon ve sonrasında da dinlenme süreci önerildi. Bu dinlenme sürecinde kesinlikle stresten uzak durması tavsiyesi verildi. Galatasaray’da başkanlık koltuğunda kalmak istiyorsa bile geçirdi hastalığın tekrarlamaması için stresten uzak durması söylendi.

Bu arada Sağlık problemleri nedeniyle geçtiğimiz günlerde hastaneye kaldırılan Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, bugün sabah saatlerinde ameliyat oldu. 10 saat süren operasyonun başarılı geçtiği ve Başkan Cengiz'in durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Galatasaray Kulübü, salı günü yaptığı açıklamada, Cengiz'in yaşadığı sağlık problemleri nedeniyle yapılan tetkik ve tahliller sonucunda bir dizi operasyon geçireceğini duyurmuştu. Bu sabah saat 09.00'da da ameliyata alınan Mustafa Cengiz'in, 10 saat süren operasyon sonrası durumunun iyi olduğu ifade edildi.

Fotospor