Sarı-kırmızılılara Cengiz Ünder'den iyi haber geldi. Bir süredir Marsilya’nın Roma ile Cengiz Ünder’in kiralanması için anlaştığı iddia ediliyordu. Ancak Fransız ekibinin asıl hedefinin Barcelona B takınının kaptanı Alex Collado olduğu iddia edildi.

El Mundo Deportivo gazetesi Marsilya’nın Barça’ya, Umtiti ve Collado için teklif yaptığını iki taraf arasında görüşmelerin devam ettiğini yazdı.

Marsilya’nın Cengiz Ünder’den vazgeçtiği bilinmiyor. Ancak daha önce Abdürrahim Albayrak’ın aradığı AS Roma genel menajeri Morgan Di Sanctis’i Fatih Terim’in de aradığı ve yeniden kiralaması adına Cengiz Ünder’e talip oldukları biliniyor.

Galatasaray'da sıradaki 3 KAP

Bu hafta içinde Arda Turan ve Emre Akbaba ile sözleşme yenilenmesi planlanırken Keçiörengücü'nden de Barış Alper Yılmaz'ın transferinin KAP'a bildirilmesi bekleniyor.

Keçiörengücü formasıyla dikkatleri üzerine çeken ve Fatih Terim'in ısrarla istediği Barış Alper Yılmaz için 1.5 milyon euro bonservis ve 1 futbolcu verileceği kaydedildi. Arda Turan'ın yıllık maaşının 8 milyon TL, Emre Akbaba'nın da 10 milyon TL olacağı ifade ediliyor.

(A Spor)