İşte Cengiz Ünder'in sözleri...

"GALATASARAY MAÇI FARKLI OLABİLİR"

Galatasaray maçında harika oynadık, özellikle 2. yarıda. Galatasaray gibi iyi bir takıma karşı baskı kurduk, sadece golü bulamadık. Kale önünde yaratıcı olabilseydik sonuç daha farklı olabilirdi.

"HEDEFİMİZ UEFA'YI KAZANMAK"

Hedefimiz Avrupa Ligi'ni kazanmak ancak bunu konuşma kiçin şu anda çok erken. Maçları birer birer ele alacağız. Tüm maçlarımızı kazanmak istiyoruz.

"ÖNEMLİ OLAN MAÇLARI KAZANMAK"

Şu anda grupta 2 puanımız var, bir sonraki maçımız zor olacak. Bence bizim için her şey daha da hızlanmış olacak. Önemli olan grup maçlarını kazanmak ve geleceğe bakmak.

"LAZIO MAÇI KOLAY OLMAYACAK"

Lazio'ya karşı çok maç oynadım. Onlarla son karşılaştığımda iyi bir oyun çıkarmıştım. Bizim için kolay olmayacak, Lazio zorlu bir rakip. İyi bir oyun çıkarmak istiyoruz.

"AVRUPA'NIN EN İYİSİ"

Marsilya'ya gelmeden önce taraftarlarla ilgili arkadaşlarımdan ve internette yaptığım araştırmalardan çok şey duymuştum. Herkes bu kulübün harika taraftarları olduğunu biliyor ama ben de anladım. Saha içinde ve dışında kulüp ile taraftarlar arasında harika bir ilişki var. Beni en çok etkileyenlerden biri bu oldu. Hep böylesine harika taraftarları olan bir kulüpte oynamanın hayalini kurmuştum. Şimdi Avrupa'nın en iyi taraftarlarının önünde oynuyorum. Bu beni gururlandırıyor.

(Sporx)