Şampiyonlar Ligi çeyrek final rövanş maçında Roma, ilk maçta 4-1 mağlup olduğu Barcelona'yı rövanş maçında kendi evinde 3-0 ile geçti ve adını yarı finale yazdırdı! Roma'ya turu getiren golün asistini milli yıldızımız Cengiz Ünder yaptı. Maç sonu Messi, Cengiz'e selam vermedi. İşte Cengiz'in ilk sözleri, dış basın ve sosyal medyada yazılanlar...

.

4-1'in rövanşında Barcelona'yı 3-0 yenerek Şampiyonlar Ligi'nde yarı finale yükselen Roma, sosyal medyayı salladı. Son golün asistini yapan Cengiz Ünder'in turda önemli pay sahibi olması capslere de yansıdı. 

Şampiyonlar Ligi'nde Roma, deplasmanda 4-1 yenildiği Barcelona'yı, Roma Olimpiyat Stadı'nda konuk etti. Edin Dzeko'nun 6. dakikadaki golüyle soyunma odasına 1-0 üstün giden Roma, Daniele De Rossi'nin 58. dakikada penaltıdan attığı golle farkı 2'ye çıkardı.

Roma'da forma giyen milli futbolcu Cengiz Ünder, 73. dakikada Patrik Schick'in yerine oyuna dahil oldu. İlk maçta kendi kalesine gol atan Manolas, 82. dakikada kaydettiği golle Roma'nın sahadan 3-0 galip ayrılmasını sağladı.  Roma, deplasmanda attığı golün avantajıyla 1983-84 sezonundan bu yana ilk defa Şampiyonlar Ligi'nde adını yarı finale yazdırdı. 

Öte yandan Roma Kulübünün Twitter hesabından, 3. golün pasını atan Cengiz Ünder'in asker selamı verdiği görseli paylaşıldı.

CENGİZ ÜNDER'İN MAÇ SONU AÇIKLAMALARI

Cengiz Ünder, bu galibiyetin kendisini çok mutlu ettiğini söyleyerek, "10 yaşından beri Messi'nin videoları ile büyüdüm; ona karşı oynamak tarif edilemez bir duygu" ifadesini kullandı.  

Roma Olimpiyat Stadı'nda dün akşam oynanan karşılaşmanın ardından açıklama yapan Cengiz Ünder şöyle konuştu: "Bugün herhalde hayatımın en mutlu günü. Kendimi ilk defa bu kadar mutlu hissediyorum." 

İlk milli maçta attığım gol, bir de bugünkü, benim için tarif edilemez bir duygu. İnşallah yarı finalde de bu başarıyı elde eder ve finale çıkarız"