Galatasaray Sportif Direktörü Cenk Ergün, İtalyan basınına yeni bir açıklamada bulundu. Ergün; Alex Telles, Felipe Melo, Andrea Ranocchia ve Gary Medel konularına değindi.

SEMİH KAYA GİDECEK Mİ ? 

Semih iddialarını ben de basından okudum. Böyle bir olasılığı duydum ama somut bir durum olmadı. Bunlar sadece İtalyan basınının çıkardığı iddialar. Inter'den bize gelen bir teklif yok.

MELO, TELLES...

Melo konusundaki durum aslında çok basit. Biz, Melo'yla sessizce yeni bir sözleşme yaptık ama sonra Inter'den gelen transfer teklifini kabul ettik. Telles'e de Real Madrid ve Paris Saint Germain'in bir ilgisi olmuştu. Tek resmi teklif Inter'den geldi, Telles de Inter'e geldi. Şimdi satın alma opsiyonu var. Eğer Galatasaray'a dönmek isterse biz bundan memnun oluruz. Aksi durumda Inter ile bir anlaşması var. Inter'in oyuncusu olacak, sonuçta bir anlaşma yapıldı.

RANOCCHIA VE MEDEL KONUSU...

Andrea Ranocchia, son yıllarda bizim transfer listemizde bulunan bir oyuncuydu ama çeşitli nedenlerden dolayı transferi gerçekleşmedi. Gary Medel için ise Inter ile bir görüşme yaptık ama resmi bir teklifimiz olmadı. Bir teknik direktör değişikliği yaşadık, henüz transfer piyasasını araştırmak gibi bir durumumuz olmadı. Çok yakın zamanda nasıl davranacağımız konusunda adımlar atacağız