Galatasaray'da Cenk Ergün paylaşılamıyor... Başkan adaylarından Eşref Hamamcıoğlu iki senedir futbol aklının Cenk Ergün olacağını söylüyor. Hamamcıoğlu, sportif direktör konusunda net olarak Cenk Ergün ile yola devam edeceğini ifade ediyor. Artık Cenk Ergün ismi Hamamcıoğlu listesiyle özdeşleşirken Dursun Özbek ve ekibinden de baskı geldi.

"Çık ve tarafsızlığını açıkla"

Dursun Özbek ve ekibi Cenk Ergün ile görüşerek, "Hamamcıoğlu senin ismini kullanıyor, çık ve tarafsızlığını açıkla. Biz de seninle çalışacağız" telkininde bulundu.

"Ben profesyonelim"

Cenk Ergün ise, "Şu an somut bir durum yokken bir açıklama yapmam ne kadar doğru olur. Ben profesyonelim, eğer benimle çalışmak isteyen bir yönetim olursa zaten Galatasaray için seve seve kabul ederim" cevabını verdi. İki ekip arasında şu an karşılıklı olarak Cenk Ergün hamleleri devam ediyor.

Transferde ilk hedef Jason Denayer

Galatasaray ve 4 kulüp Mahmut Özgener'e sıcak bakmadı Galatasaray ve 4 kulüp Mahmut Özgener'e sıcak bakmadı

Teknik direktör değişikliği de yaşaması beklenen Galatasaray'da başkan adaylarından Eşref Hamamcıoğlu, transferde iddialı adımlar atmanın peşinde. Hamamcıoğlu, bir dönem Galatasaray'da forma giyen taraftarın sevgilisi olan Jason Denayer'i yeniden takıma katmak istiyor.  

Bu sezon Lyon formasıyla 21 maçta forma giyen Jason Denayer, 3 gol ve 1 asistlik katkı sağladı. Lyon, 2018 yılında Denayer için Manchester City'ye 10 milyon avro bonservis bedeli ödemişti. Galatasaray'da forma giydiği kısa dönemde taraftarın çok beğendiği oyuncular arasına giren Jason Denayer, sarı-kırmızılı takıma bağlılığını birçok kez dile getirmişti.

(Ajansspor / Burhan Can Terzi)