Süper Lig’in bitimine az bir süre kala Galatasaray’da ilginç gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Bir yandan Roberto Mancini’nin açıklamaları gündemi belirlerken, Ünal Aysal’ın Florya’daki etkisini arttırma çabaları da gözlenmekte. Bu gelişmelerden bağımsız olarak ise sarı-kırmızılı yönetim transferde somut adımlar atmaya başladı.

İlk hedef iç transfer

Önümüzdeki sezon için Roberto Mancini kafasındaki kadroyu oturtmak istiyor. Bu doğrultuda ilk adımlar da atılmış durumda. İtalyan teknik adamın direktifleri doğrultusunda iç transferde sözleşmesi bitecek oyuncularla masaya oturulacak.

Mancini’nin prensi oldu

Bu gelişmelerin ardından masaya oturulan ilk isim Ceyhun Gülselam oldu. Fatih Terim zamanında Trabzonspor’dan Galatasaray’a gelen milli oyuncu, Roberto Mancini döneminde İtalyan teknik adamın vazgeçilmezleri arasına girdi. Kontratı 31 Mayıs 2014’te bitecek olan 26 yaşındaki orta saha ile sözleşme uzatılacak.

Ceyhun Gülselam ile Galatasaray Yönetimi üç yıllık yeni sözleşme için el sıkıştı. Piyasa değeri yaklaşık 2 milyon Euro olan Ceyhun’u Galatasaray elinden kaçırmak istemiyor.