Galatasaray'ın Lille takımından renklerine kattığı savunma oyuncusu Aurelien Chedjou, sarı- kırmızılılarla ilgili ilk izlenimlerini Fransız basınına aktardı. Galatasaray'a gelmekle doğru bir karar verdiğini dile getiren başarılı stoper, çok büyük bir kulübe geldiğini dile getirdi.

Galatasaray'a gelme konusunda çok düşünmediğini dile getiren Kamerunlu oyuncu, "Menajerlerime bana bu kulübü buldukları için onlara teşekkür ediyorum. Onları Fransa'da fazla konuşmuyoruz ama sizi temin ederim ki çok büyük bir kulüpler" diye konuştu.

Yeni takım arkadaşları hakkında konuşan Chedjou, "Takım arkaddaşlarımla konuştum. Lig zor görünüyor. Galatasaray cezbedici bir kulüp İlbet çünkü burada çok büyük isimler var. Çok iyi oyunculara sahibiz. Burayı Lille'deki gibi bir aile ortamı olduğu için seçtim. Taraftarları ise oradakinden daha iyi. Umarım beni severler" ifadelerini kullandı.

Galatasaray'ın kamp döneminde olumlu not alan isimlerinden olan Kamerunlu, 6.3 milyon Euro'ya transfer edildi. Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in, Semih Kaya ile Chedjou'yu defansın göbeğinde ağırlıklı olarak kullanmayı planladığı tahmin ediliyor.

Webaslan