Sezon başından beri formsuzluğu nedeniyle camiadan tepki çeken Kamerunlu savunmacı Aurelien Chedjou'ya Çinliler talip olmuştu.

Uzakdoğu'nun yanı sıra Fransız kulüplerinin de Chedjou ile yakından ilgilendiği öğrenildi. Yaz döneminde bonservis bedeli nedeniyle Aurelien Chedjou'dan vazgeçen Lyon ve Marsilya'nın, sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan tecrübeli stoperi bu kez bedavaya getirmek istediği belirtiliyor.

Kontratının bitimine 6 ay kala Aurelien Chedjou ile görüşmeye hazırlanan 2 kulübe karşın Galatasaray, Çin pazarına daha sıcak bakıyor. Yıl sonunda açılacak transfer dönemiyle birlikte hareketli günler geçirecek olan Çin kulüpleri, Chedjou için 2 milyon Euro civarında bonservis bedelini gözden çıkarmış durumda. Bu da, Galatasaray Yönetimi'nin iştahını kabartıyor.

Masada Denayer ismi var

Aurelien Chedjounun yerine düşünülen ilk ismin Jason Denayer olduğunu iddia edilmişti.

Galatasaray, Manchester City'nin son anda Sunderland'e verdiği Belçikalı savunmacı Jason Denayer'i tekrar kiralamaya kararlı. Sunderland'in son maçında sol bek olarak görev yapan Denayer bu durumdan hiç memnun değil. Milli takıma da çağrılmayan 21 yaşındaki futbolcu, Galatasaray'a dönerek yeniden kendini kanıtlamak istiyor.