Galatasaray'ın yıldızı Aurelien Chedjou son düdüğün ardından kendine ait twitter hesabından çok çarpıcı bir mesaj yolladı.

Kamerunlu savunma oyuncusu, maçta Mersin İdmanyurdu'nun penaltı kazandığı pozisyonla ilgili olarak, "Maçta yaptığım hareket penaltıydı. Bunu kabul ediyorum. Sonuç olarak kazandık mı? Evet. Mutluyuz" şeklinde bir mesaj yolladı. Chedjou, Kayseri Erciyes-Fenerbahçe maçında attığı tweetle gündeme gelmişti.

Siyahi yıldız, Fenerbahçe'nin kazandığı penaltı golü sonrası İngilizce olarak, "Şu anda LigTV'de komedi filmi izliyorum" ifadesini kullanmıştı. Bu mesajı sonrası Fenerbahçeli taraftarlardan tepkiler alan Chedjou, bir taraftarın kendisine küfür etmesinin ardından, "Bunu gel ve yüzüme söyle" diyerek karşılık vermişti.

Yayıncı kuruluşa da açıkladı

Mücadele sonrasında yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulunan Chedjou, "Anlamlı bir galibiyet aldık. Ligde 3 büyük takımın kıyasıya bir mücadelesi var. Mersin İdman Yurdu iyi ve iddialı bir takım. Bize zorluk yaratacaklarının farkındaydık. Soyunma odasında tempoyu artırmamız gerektiğini konuştuk. Topun bizde kalması gerektiğini söyledik. Sakin kaldık ve şuursuz atak yapmadık. O pozisyon hakkında konuşmak çok kolay, çünkü kazandık. Hakemi tebrik ederim, iyi yakaladı. Net penaltıydı." sözlerini sarf etti.