Transfer döneminde gönderileceği yönündeki haberlerden çok etkilenen Kamerunlu Chedjou'nun lig başlamadan menajeri Ceylan Çalışkan'la yaptığı özel görüşmenin perde arkasını SABAH aralıyor. Ceylan Çalışkan'la dertleşen Chedjou önce "Geçen sezon tam takıma alışıyordum, belimden sakatlandım. İyileştim, bu kez hoca değişti. Mancini ile bir dörtlü, bir üçlü oynadık. Ne oynadığımızı anlayamadım. Sürekli kafamız karışıyordu" dedi. Dinamo Kiev, West Ham, Sunderland, Rennes ve Marsilya'nın tekliflerini öğrenen Kamerunlu stoper, menajeri Ceylan Çalışkan'a şu cevabı verdi: "Performansımı eleştirdiler, hatta aldığım parayı sorguladılar. (Senede 2 milyon 200 bin Euro kazanıyor. Ayrıca maç başı 10 bin Euro ücreti var) Bu parayı hak ettiğimi herkese göstereceğim. Bir yere gitmek istemiyorum. Burada kalacağım ve kendimi ispatlayacağım."

BÜLENT TULUN: TÜRKİYE'NİN EN İYİ STOPERİ
Chedjou'yu Galatasaray'a getiren Bülent Tulun da, Kamerunlu stoperi SABAH'a anlattı. Fransızca bildiği için Chedjou ile rahatça anlaşan Tulun, "Sorumluluklarını bilen, iş ahlakına sahip bir oyuncu. Ne zaman görsem, hal-hatır soruyorum. Teknik-taktik hiç konuşmuyoruz çünkü ben o konulara girmem. Zaten seviyesi ve kalitesi belli bir isim" dedi. Ünal Aysal'ın danışmanı Tulun, Chedjou'nun yükselen performansını ise şöyle açıkladı: "Bazı oyuncular vardır, oynadıkça açılırlar. Chedjou'nun bu performansı da sürekliliği ile alakalı...

Kendisine güvenildiğini hissetti ve şu an takımın en iyilerinden birisi. Bunu da sürekli oynamasına bağlıyorum. Hala yüzde 100'ü ile oynamıyor. Ama şu seviyesi bile Türkiye'nin en iyi stoperi olduğunu gösteriyor."

Sabah