Londra’da bulunduğu iddia edilien Galatasaray Genel Sekreteri Fatih İşbecer,tecrübeli sağ bek oyuncusu Ivanovic için Chelsea ile kıran kırana pazarlık yapıyordu. Maviler’in pek fazla şans vermediği golcü Loic Remy de takımızın gündemine girdi.

Galatasay'ımız Ryan Donk’un ardından bir sağ bek bir de golcü transfer etmek için çalışmalarına devam ediyor. Başkan Dursun özbek’in talimatı üzerine ingiltere’ye giden genel sekreter Fatih işbecer, burada Chelsea’den yetkililerle kıran kırana pazarlıklar yapıyor. masadaki ilk isim, sağ bek Branislav Ivanovic’ti. Sezon bitiminde sözleşmesi sona erecek olan Sırp yıldızın ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor. Galatasaray Chelsea’yi, onlara az da olsa para kazandıracak bir teklifle ikna etmeye çalışıyor.

KİRALAMA FORMULÜ MASADA

Ivanovic’in de Galatasaray’a sıcak baktığı belirtiliyor. Ancak son günlerde pazarlıklara bir isim daha eklendi. İşbecer İngiltere’ye kadar gitmişken, golcü sorununu da çözmeyi hedefliyor. Yine Maviler’de forma giyen Loic Remy de Aslan’ın gündemine girdi. Bu sezon ligde sadece 8 maçta şans bulan Remy, daha çok oynama şansı bulacağı bir takıma gitmek istiyor. Fransız golcünün 12 milyon Euro’luk bonservis bedeli biraz pahalı olsa da, kiralama formülüyle transferin gerçekleşebileceği söyleniyor.