Daily Mail gazetesinin spor editörü Neil Ashton, "Kaçınılmaz! Drogba ve Jose'nin birbirlerine sevgisi onları yine karşı karşıya getirdi. Sneijder de, 2010'da İnter'de Mourinho ile birlikte Şampiyonlar Ligi'ni kazanmıştı. Müthiş olacak" yorumunda bulundu.

İngiliz yayın kuruluşu BBC de internet sayfasında Galatasaray'ın Jose Mourinho'lu Chelsea ile karşılaşmasına geniş yer verdi. Haberde, Portekizli teknik adam Mourinho'nun eski futbolcuları Didier Drogba ve Sneijder'e karşı mücadele edeceği belirtildi.

BBC haberinde, Didier Drogba'lı Chelsea'nın 2011-12 sezonunda Şampiyonlar Ligi'ni kazandığı ve Jose Mourinho'ya bu kupayı kazandıran golün Didier Drogba'dan geldiği hatırlatıldı.

İtalyan Corriere Dello Sport, Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'nde Chelsea ile eşleşmesini, "İlgi çekici bir meydan okuma" olarak yorumladı.

Haberde, Mourinho'nun önce selefi Mancini sonra da eski öğrencileri Drogba ve Sneijder ile karşılaşağı belirtildi.

İngiliz Daily Telegraph gazetesinin yorumcusu Henry Winter, Chelsea için iyi bir kura olduğunu yazdı ancak Drogba'dan da 'Kral' diye bahsetti.

İngiliz televizyonu Sky sport, Chelsea teknik direktörü Jose Mourinho'nun tekrar bir araya gelmek istediği Didier Drogba ile karşılaşacağını yazdı.

İngiliz gazetesi Guardian, Şampiyonlar Ligi'nde Chelsea'nin Galatasaray ile karşılaşmasını, "Chelsea eski dost Didier Drogba ile karşı karşıya gelecek" yorumuyla verdi.