Gazeteler genel olarak mücadelede Premier Lig ekibinin “pasif” kaldığına dikkat çekerken, sarı-kırmızılıların galibiyeti kaçırdığı konusunda görüş birliğine vardı.

THE GUARDIAN: Chelsea’nin, Galatasaray beraberliği, Şampiyonlar Ligi’ndeki sınırlarını gözler önüne serdi. İkinci yarıda yenilmekten zor kurtulan Chelsea beraberliğe şükretmeli.

DAILY MIRROR: İstanbul’daki 1-1 beraberlik olumlu bir sonuç. Galatasaray özellikle ikinci
yarıda oyunu domine etti.

THE SUN: Chelsea’nin gol kısırlığı İstanbul’da da devam etti. Mourinho fırsatı kaçırdı. Chelsea’nin bu sezon gol atmak gibi bir sorunu var.

İSPANYA BASINI

MARCA: İlk yarıdaki futbol ve Torres’in golüyle gelen avantajın ardından herkes Chelsea’nin sahadan galibiyetle ayrılacağını düşünüyordu ama Mancini’nin Galatasaray’ı ikinci yarı karşılık vermesini bildi. Cech, Chelsea’nin olası yenilgisini önledi.

EL MUNDO DEPORTIVO: Mou, Torres’in golüne rağmen zorlandı. Defansın büyük hatası Chelsea’nin sahadan beraberlikle ayrılmasına neden oldu. Maçın en iyisi Torres, en kötüsü de büyük hatasıyla Terry oldu.

AS: Galatasaray, Torres’in golünü nötürleştirdi. Chelsea, Galatasaray karşısında beraberliğin ötesine gitmeyi başaramadı. Şampiyonlar Ligi’nin çeyrek finalisti Stamford Bridge Stadı’nda belli olacak.

HOLLANDA BASINI

DE TELEGRAAF: Chelsea, Muslera’nın hatasıyla öne geçti ama beraberliği kurtaran Galatasaray’ın tur şansı devam ediyor. Sneijder ve Drogba etkili olamadı.

AD: Galatasaray maça endişeli ve kaotik başladı. Sneijder fazla topla buluşamadı. Chelsea tur için avantajlı bir skorla sahadan ayrıldı.