Arslan, Radyospor'da yayınlanan Anadolu Ateşi programında Salim Manav'a konuştu.

İşte detaylar...

'Fernandao, Türkiye dönmek istemediğini iletti'

"3 tane transfer yapmayı düşünüyoruz. Önümüzdeki yıllar için de planlamalar dahilinde futbolcular sunulursa transferleri değerlendirebiliriz. Fernandao bize gelmek istese biz bunu memnuniyetle karşılarız. Fakat Fernandao, Türkiye dönmek istemediğini iletti. Fernandao ülkesi Brezilya'ya dönmek istiyor"

'Muğdat'ı takımımızda görmek isteriz'

"Galatasaray'dan Seleznyov - Muğdat Çelik takası konusunda bize böyle bir talep gelmedi. Muğdat benim Akhisar ve Balıkesirspor'dan öğrencim. Muğdat şu anda Galatasaray'ın sözleşmesi oyuncusu... Galatasaray'ın Muğdat'ı göndermek gibi bir tasarrufu olursa Muğdat'ı takımımızda görmek isteriz"

'Aykut Demir'le görüşmemiz olmadı'

"Aykut Demir'le görüşmemiz olmadı. Stopere yabancı transfer düşünüyoruz. Michal Kucharczyk gündemimizde yok. O bölge için de arayışımız yok. Öncelikli hedefimiz bir ya da iki tane stoper ve santrfor alabilmek"

'Eren Derdiyok keşke bize gelse...'

"Eren Derdiyok keşke bize gelse... Eren Derdiyok takımımıza katkı sağlar. Fakat Eren gibi oyuncular bizim bütçemizi aşan oyuncular. Eren, Galatasaray'da da yıprandı. Eren, Galatasaray'dan ayrılsa da Avrupa'ya gidecektir. Benim düşüncem bu yönde."