Galatasaray'ın geçen sezon 10 milyon Euro’ya Sporting Lizbon’dan aldığı ancak ocak ayındaki Tokat maçında sağ diz ön çapraz bağları koparak sezonu kapatan Bruma’dan sarı-kırmızılılara iyi haber geldi.

Tedavisine Türkiye’de başlanan ve devre arası alınan yabancılara yer açmak için G.Antep’e kiralanan Portekizli, sonra ülkesine yollanarak hem tedavisine devam ederken ailesinin yanında olduğu için psikolojik tedavi de gördü.

Sezon başında yapılacak kampa dahi katılması zor gözüken Portekizli yıldız, sarı-kırmızılı ekibin sağlık heyeti tarafından verilen özel bir tedavi programıyla iyileşmeyi başardı ve çok büyük ihtimalle temmuz ayında yapılacak top başında da takımdaki yerini alacak. 

BAŞKAN HEYECANLI

Sakatlığı süresince zayıf gözüken fizik durumunu da geliştirmek için fitness ağırlıklı antrenman yapan 19 yaşındaki kanat oyuncusu, 1 aydır da topla çalışmalara başladı. Bu süre zarfında topla hızlanma programına da ağırlık veren Bruma için teknik heyet ve başkan Ünal Aysal’a gelen olumlu raporlar herkesi heyecanlandırdı.

Şimdi başkan dahil tüm sarı-kırmızılılarda tek görüş hakim... Portekizli genç böyle çalışmaya devam ederse G.Saray’ın bu yılki çilek transferi Bruma olur.

Vatan