Akhisarspor Teknik Direktörü Cem Kavçak, "Daha önce Galatasaray'ı yendik. Kupada finalde de yendik, içeride de mağlup ettik. İstersek yine yenebiliriz, neden olmasın?" diye konuştu.

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 23. hafta maçında Akhisarspor ile karşılaşacak. Galatasaray'a konuk olacak Ege temsilcisi Akhisarspor, 1 günlük iznin ardından hazırlıklara başladı. Akhisarspor Teknik Direktörü Cem Kavçak, maç öncesi flaş açıklamalarda bulundu.
 
Akhisarspor'un Galatasaray maçı eksikleri

Akhisar Belediyespor Yılmaz Atabarut Tesislerinde saat 17.00'de Teknik Direktör Cem Kavçak önderliğinde başlayan idmana sakatlıkları süren Hasan Ali Adıgüzel, Mustafa Yumlu, Miguel Lopes, Güray Vural ve Eray Ataseven katılamadı. Öte yandan sakatlıkları süren Mustafa Yumlu, Hasan Ali Kaldırım, Miguel Lopes, Güray Vural, Dany ve Eray Ataseven ile cezalı bulunan Josue ve Serginho Galatasaray maçı kadrosunda yer alamayacak.
 
Cem Kavçak, Galatasaray - Akhisarspor maçı açıklamaları

İdman öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Akhisarspor Teknik Direktörü Cem Kavçak, “Cumartesi günü Ankaragücü ile maç yaptık, onlarda düşme hattındaki rakiplerimizden bir tanesiydi. İçerde 6 maçımız vardı, bu maçları kazanıp ligde kalmayı hedefliyorduk. Ama maalesef beraber kaldık. Maçta oynatmamaya gelen oynamak istemeyen bir rakibe karşı oynadık. Oyuncularımız elinden gelen her şeyi yaptılar. Tabiki bu sonuçlarda stresi beraberinde getiriyor ve bunun sonucunu da maçta yaşadık. Sakat ve cezalı oyuncularımızın olması da hamle yapmamızda sıkıntı yarattı biraz. Bokila bile 2 günlük idmanla son 10 dakika oynatabildik. Doktor maç öncesi oynatmamamızı söylediği halde o riski aldık, kendisi de bu riski aldı. Kendisine de teşekkür ediyoruz” dedi.

(Futbol Arena)